Home

Wijnalmanak van Hubrecht Duijker 

De Wijnalmanak van Hubrecht Duijker is een begrip bij wijnkennend Nederland. Al voor de twaalfde keer verschaft hij ons de meest betrouwbare informatie over de beste goedkope wijnen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Kortom de 500 beste wijnen onder de € 5,- te koop bij supermarkten, slijterijen, etc.

Iedereen staat wel eens voor de rijkelijk gevulde schappen in de supermarkt en vraagt zich dan: “Wat is een goede keus voor een goede prijs?”

“Door een versie voor de PDA aan te bieden wordt de bruikbaarheid van de informatie vergroot. Het boekje hebben niet veel mensen bij zich als ze in de supermarkt staan om een wijn uit te zoeken, hun Palm heeft men meestal wel bij de hand. ” stelt Sander van Kempen, directeur van New-E-Publishing. “We zijn erg verheugd over de samenwerking met New-E-Publishing en over dit nieuwe medium” aldus Crescens Akkermans van Uitgeverij Het Spectrum.   

De titel wordt aangeboden via RubiconBooks.com, het platform van New-E-Publishing voor digitale content. Het wordt aangeboden in Microsoft Reader formaat (te lezen op PC en Pocket PC 2002) en in MobiPocket Reader formaat (te lezen op Palm, Psion, Windows CE, Pocket PC, Nokia 9210, etc). De software om de wijnalmanak te lezen is gratis en kan worden gedownload bij RubiconBooks.com. Nadat de software eenmaal is gedownload kan men de wijnalmanak kopen en downloaden en heeft men altijd de beschikking over de adviezen van Hubrecht Duijker. U kunt de titel vinden door op RubiconBooks.com te zoeken op: “wijn” of op de Nederlandse vlag te klikken en vervolgens door de categorie “eBooks (Nederlandse)” te zoeken.

Over New-E-Publishing

New-E-Publishing is in Nederland de partner voor uitgevers op het gebied van digitale uitgaven. New-E-Publishing biedt alle faciliteiten die benodigd zijn, van advies en begeleiding tot conversie, Digital Rights Management (DRM) en eCommerce faciliteiten. Zij rekent tot haar klantenkring algemene en professionele uitgevers.
New-E-Publishing is sinds 2000 actief op dit gebied en is gevestigd in Amsterdam.

Over Uitgeverij het Spectrum

De Wijnalmanak is een uitgave van Uitgeverij Het Spectrum, een van de oudste uitgeverijen van Nederland. Andere bekende titels van deze kwaliteitsuitgever zijn onder meer de Prisma Woordenboeken en de Winkler Prins. Sinds september 1999 is Het Spectrum onderdeel van PcM Algemene Boeken (PCM Uitgevers N.V.), waartoe ook de uitgeverijen A.W. Bruna, De Boekerij, Prometheus, J.M. Meulenhoff, Unieboek, Vassallucci en Standaard Uitgeverij in België behoren. In juni 2001 is Uitgeverij Het Spectrum uitgebreid met onder andere Kramers Woordenboeken en Winkler Prins, overgenomen van Elsevier Bedrijfs Informatie. 
Meer informatie kunt u bij New-E-Publishing contact zoeken met: Sander van Kempen

New-E-Publishing B.V.
Willem Fenengastraat 29
1096 BL Amsterdam
Telefoon: 020 – 4629010
Fax: 020 – 4629040
Web: www.new-e-publishing.com
Mail: info@new-e-publishing.com

Voor meer informatie kunt u bij Het Spectrum contact zoeken met:
Crescens Akkermans

Uitgeverij Het Spectrum B.V.
Postbus 2073, 3500 GB Utrecht
Telefoon: 030 - 2650650
Fax: 030 – 2620850
Web: www.spectrum.nl
mail:
het@spectrum.nl

 

 

Home
 

© 2000 Sander van den Akker.
Info: info@digibieb.nl / Openbare Bibliotheek Oss